Het is nu do 19 mei 2022, 13:46

 • PortaalForum Algemeen Evenementen

 • Zoeken

  Categoriën

  Dennerle Scapers Tank Contest 2017: Nieuw concept

  • Auteur
  • Bericht

  Vivarium

  Level: 0

  Level: 0

  • Berichten: 13
  • Geregistreerd: zo 07 sep 2014, 15:48

  Dennerle Scapers Tank Contest 2017: Nieuw concept

  Berichtwo 15 maart 2017, 14:18

  Binnenkort brengt Vivarium nieuws naar buiten over veranderingen met de Dennerle Scapers Contest. Deze wedstrijd krijgt een nieuw concept en om dat te vieren zal er voor aquascapers en geïnteresseerden een spectaculaire kickoff meeting georganiseerd worden!

  Benieuwd naar meer details? Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina!
  Bijlagen
  5757_packshot_scapers_tank_complete_d_spiegelung.jpg

  Vivarium

  Level: 0

  Level: 0

  • Berichten: 13
  • Geregistreerd: zo 07 sep 2014, 15:48

  Re: Dennerle Scapers Tank Contest 2017: Nieuw concept

  Berichtwo 22 maart 2017, 09:48

  De meest gehoorde klacht over Vivarium: het duurt nog zo lang!

  Om de lange wachttijd tot Vivarium 2017 te verkorten, gaan we daarom wat nieuws doen: De Kickoff van de Dennerle Scapers Tank Contest!

  In samenwerking met Dennerle.nl en Aqua-Ferrytale organiseren wij op 24 Juni een dag die geheel in het teken zal staan van aquascaping en de Dennerle Scapers Tank Contest.

  Bij Aqua Ferrytale in Almere zal niemand minder dan AquaRomy een workshop aquascaping verzorgen. Maar belangrijker nog; ze zal deelnemers aan de Dennerle Scapers Tank Contest ook helpen met tips en adviezen om tijdens Vivarium 2017 een zo mooi mogelijk aquascape te presenteren.

  Want dat is het idee van deze kickoff: we gieten de Dennerle Scapers Tank Contest in een nieuw jasje! Voorheen richtten deelnemers hun bakjes in op de vrijdag voorafgaande aan Vivarium. Nu doen ze dit dus al op 24 Juni. Na afloop van de kickoff nemen de deelnemers de bakjes nu mee naar huis om vervolgens de maanden er na het bakje mooi in te laten groeien, de scape wellicht nog iets aan te passen en vooral: zorgen dat alles er piekfijn bij komt te staan.

  De vrijdag voor Vivarium 2017 brengen deelnemers het bakje vervolgens naar Nieuwegein, vullen hem met water en verzorgen de laatste details. Net als voorgaande edities zullen de bezoekers van Vivarium vervolgens stemmen op welk bakje het mooiste is geworden.

  Tijdens de Kickoff op 24 Juni zal Dennerle.nl de deelnemers voorzien van Dennerle Scapers Soil, plantjes en uiteraard de bakjes en techniek. Hardscape materiaal en eventuele andere bodembedekking of plantjes mogen de deelnemers zelf mee nemen. Uiteraard heeft Aqua Ferrytale ook een ruim assortiment hardscape materiaal en plantjes en kunnen die desnoods op de dag zelf ook daar aangeschaft worden.

  @Aquaromy laat die dag tijdens haar workshop dus niet alleen zien hoe zij een aquascape aanpakt. Ze zal de deelnemers ook met adviezen bij staan en vooral ook benadrukken hoe je een aquascape het beste kunt verhuizen naar huis en van huis naar Vivarium. We willen natuurlijk wel dat de scapes allemaal in topconditie staan te stralen op Vivarium!

  In totaal zijn er 20 plekken voor de wedstrijd zelf, deelnemers kunnen zich opgeven via het contactformulier op onze website of via info(apenstaartje)vivariumbeurs.nl

  Wie zich opgeeft krijgt ook de nadere details van spelregels toegezonden. Belangrijkste spelregels zijn echter dat iedereen met een geldig I.D. bewijs en poststuk zijn naam en adres moet kunnen verifiëren. De bakjes worden namelijk in bruikleen gegeven voor de periode 24 juni t/m 17 November en wie het bakje niet in goede conditie retour brengt ontvangt daarvoor een factuur. Maar buiten dat zijn de spelregels vooral bedoeld om te zorgen dat er zoveel mogelijk plezier aan deze wedstrijd wordt beleefd!

  Buiten de deelnemers zelf is deze kickoff ook voor iedereen vrij te bezoeken. Naast de wedstrijd en workshop biedt Aqua Ferrytale zelf ook uiteraard hun prachtige winkel waar van alles op aquariumgebied te vinden en te koop zal zijn.
  Bijlagen
  Vivarium Kickoff.jpg

  Vivarium

  Level: 0

  Level: 0

  • Berichten: 13
  • Geregistreerd: zo 07 sep 2014, 15:48

  Re: Dennerle Scapers Tank Contest 2017: Nieuw concept

  Berichtwo 19 apr 2017, 10:36

  Kom op mensen; inschrijven!

  Het ergste dat kan gebeuren is dat je een half jaar met een bakje hebt kunnen spelen en dingen hebt kunnen uitproberen.

  Keer terug naar Evenementen

  Wie is er online

  Geregistreerde gebruikers: Google [Bot]

  cron